بسمه تعالی
مدیر حج و زیارت استان همدان به همراه مسئول حراست و رئیس هیئت مدیره شرکت مرکزی همدان طی بازدید سرزده از رستوران بید سرخ در تاریخ 29/02/1393 که در مسیر عبور کاروان های عتبات عالیات استان همدان به مرز مهران ، میباشد موارد ذیل را مورد بررسی قرار دادند:
رستوران بید سرخ گنگاور بهترین گزینه در بین رستوران بین راهی در منطقه می باشد .
آشپزخانه این رستوران در زمان بازدید بهداشتی و در حد خود مجهز و کارکنان رستوران ، بهداشت فردی را رعایت نموده و سالن آن امکان پذیرایی بیش از 300 نفر را دارد .
غذایی تحویلی چلو مرغ برای برگشت و جوجه کباب برای رفت کاروان ها سرو می گردد که مرغ ها نیز کشتار روز بوده و وزن تقریبی مرغ ها 1500 گرم ( هر نفر 350 تا 400 گرم و جوجه ها 170 گرم) می باشد .
نماز خانه آقایان و خانم ها و همچنین سرویس های بهداشتی مطلوب می باشد .
مدیر حج وزیارت استان موارد ذیل را به مدیر رستوارن تذکر داده که با رعایت هرچه بیشتر آن بتوان به زائران عتبات عالیات عراق خدمت رسانی بهتر شود :
1-از گرم کن برای نگهداری غذا و جلوگیری از فاسد شدن غذا در طول سفر استفاده گردد .
2-میزهای رستوران با سفره یکبار مصرف پوشیده شود .
3-از آب معدنی و لیوان یکبار مصرف برای هر میز ( 6 نفر ) استفاده گردد .
4-تغییر بشقاب ها به نوع پیرکس یا چینی با کیفیت بالا .